Nieuws

arboregels in het magazijn

Arboregels in het magazijn

Het is belangrijk dat u de zaken in uw magazijn op orde heeft. Dat doet u onder meer door ervoor te zorgen dat u de Arboregels in het magazijn opvolgt. Een boete wilt u uiteraard niet riskeren: de Arbeidsinspectie controleert immers regelmatig.

Lees verder »
aanrijbeveiliging magazijn keuren

Aanrijbeveiliging

Om de veiligheid in uw magazijn te waarborgen, is aanrijbeveiliging erg belangrijk. Met de beveiliging voorkomt u dat machines zoals heftrucks tegen stellingen aan kunnen rijden. Zo kunt u risicovolle situaties in uw magazijn grotendeels voorkomen.

Lees verder »
veiligheid in het magazijn

Veiligheid in het magazijn

Om uzelf en uw medewerkers te beschermen, is het belangrijk om rekening te houden met veiligheid in het magazijn. Daarnaast is het ook verplicht om uw magazijnstellingen te laten keuren om dit te waarborgen. Maar hier zijn ook extra manieren voor, die de experts van Wijkeurenstellingen.nl in deze blog aan u uitleggen.

Lees verder »
Magazijninspectie

Magazijninspectie door experts

Bij Wijkeurenstellingen.nl doen we recht aan onze naam en nemen we het keuren van uw magazijnstelling serieus. Dat doen we niet alleen omdat we dat zelf belangrijk vinden, maar ook omdat het keuren van uw magazijnstelling verplicht is! Dit doen we met een grondige magazijninspectie die we enkel laten uitvoeren door experts.

Lees verder »