Stellingen keuren

Bent u zich ervan bewust dat u de stellingen uit uw magazijn periodiek moet laten keuren? Hiervoor kunt u de hulp inschakelen van onafhankelijke keurmeesters die uw stellingen keuren en daarmee zorgen voor een veilige werkomgeving in uw magazijn. Wijkeurenstellingen.nl beschikt over de kennis en expertise die nodig is om uw magazijn te laten voldoen aan alle wettelijke eisen.

Belang van veiligheid

De reden dat magazijnstellingen gekeurd moeten worden heeft alles te maken met de veiligheid op de werkvloer. Voor de veiligheid van uw personeel en de magazijnstellingen moet alles gekeurd worden om te voorkomen dat er problemen ontstaan. Hierbij wordt onder andere gekeken naar schade, gebreken, eventuele slijtage of verkeerde bevestigingen.

Dankzij de professionele keuring kunt u de veiligheid van uw medewerkers garanderen, waar u als werkgever volgens de Arbowet verplicht toe bent. Alles waarmee u personeel mee moet werken moet immers in orde zijn. Zeker omdat er in magazijn vaak voornamelijk gekeken wordt naar efficiëntie is het van belang dat ook de veiligheid nadrukkelijk in de gaten gehouden wordt.

Daar zijn de magazijnkeuringen van Wijkeurenstellingen.nl voor.

Stellingen keuren
stellingen keuren

Keurcertificaten

Het laten keuren van uw magazijnstellingen moet gedaan worden door een aantoonbaar deskundig keurmeester om er zeker van te zijn dat alle stellingen veilig zijn.

Wijkeurenstellingen.nl heeft gecertificeerde keurmeesters die beschikken over de nodige certificaten. Hiermee bent u bij ons verzekerd van de deskundigheid van de keurmeesters die bij u langskomen in het magazijn.

Stellingen keuren: Deskundig advies

Onze keurmeesters zijn niet alleen gecertificeerd om de magazijnstellingen bij u te komen keuren, maar ze hebben ook de kennis en ervaring om u te helpen bij het zo veilig mogelijk inrichten van uw magazijn. Ze kunnen u daarom deskundig advies op maat geven over uw magazijninrichting.

Zo kunnen ze adviseren over eventuele bescherming van stellingen, zoals aanrijdbeveiliging. Maar wanneer u uw magazijn graag beter in wilt richten kunnen ze ook kijken naar looplijnen en omloopsnelheden met de veiligheid van uw personeel altijd vooropgesteld.

Laat uw stellingen keuren

Wilt u zo snel mogelijk uw stellingen keuren om een veilige werkomgeving te creëren voor uw personeel? Schakel dan de hulp van Wijkeurenstellingen.nl in voor een deskundige inspectie van al uw gebruikte magazijnstellingen.

U kunt direct een afspraak inplannen of neem gerust contact op voor meer informatie over stellingen keuren.

Uw stelling laten keuren

U kunt zich aanmelden doormiddel van het invullen van het formulier. Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u ons altijd contacteren.

Bellen

013-5942070

Stuur een e-mail

info@wijkeurenstellingen.nl

Aanmelden keurstelling

Click or drag a file to this area to upload.