Nieuws

verplichtingen keuren magazijn

Verplichtingen keuren magazijnstelling

Als werkgever bent u verplicht om een veilige situatie te creëren in uw magazijn. Daarom moeten magazijnstellingen volgens de Arbowet aan een aantal eisen voldoen. Bij de verplichte jaarlijkse keuring wordt gecontroleerd over uw stellingen aan alle standaarden voldoen.

Lees verder »
gebruikte stellingen

Gebruikte magazijnstellingen

Gebruikte magazijnstellingen zijn ideaal wanneer u veel goederen op wil slaan. Stellingen die al gebruikt zijn, zijn vaak net zo betrouwbaar als nieuwe magazijnstellingen. Toch blijft het belangrijk dat u ook deze regelmatig laat keuren, iets dat ook wettelijk verplicht is. Wijkeurenstellingen.nl zorgt ervoor dat uw gebruikte stellingen worden gekeurd op de juiste manier.

Lees verder »
arboregels in het magazijn

Arboregels in het magazijn

Het is belangrijk dat u de zaken in uw magazijn op orde heeft. Dat doet u onder meer door ervoor te zorgen dat u de Arboregels in het magazijn opvolgt. Een boete wilt u uiteraard niet riskeren: de Arbeidsinspectie controleert immers regelmatig.

Lees verder »
aanrijbeveiliging magazijn keuren

Aanrijbeveiliging

Om de veiligheid in uw magazijn te waarborgen, is aanrijbeveiliging erg belangrijk. Met de beveiliging voorkomt u dat machines zoals heftrucks tegen stellingen aan kunnen rijden. Zo kunt u risicovolle situaties in uw magazijn grotendeels voorkomen.

Lees verder »
veiligheid in het magazijn

Veiligheid in het magazijn

Om uzelf en uw medewerkers te beschermen, is het belangrijk om rekening te houden met veiligheid in het magazijn. Daarnaast is het ook verplicht om uw magazijnstellingen te laten keuren om dit te waarborgen. Maar hier zijn ook extra manieren voor, die de experts van Wijkeurenstellingen.nl in deze blog aan u uitleggen.

Lees verder »