Wij regelen de nodige reparaties na de keuring

Bij Wijkeurenstellingen.nl staat de veiligheid van uw magazijn op nummer 1. De jaarlijkse magazijnkeuring is essentieel voor het waarborgen van de veiligheid in uw werkplaats. Dat niet alleen: na een verhuizing, verbouwing of herindeling is het ook nodig om uitgebreid te laten keuren of uw stellingen nog in optimale staat van veiligheid verkeren. Laat u uw stellingen namelijk monteren of demonteren? Dan is het altijd zaak om secuur te controleren of uw medewerkers kunnen vertrouwen op de veiligheid van uw opslagsystemen. Heeft uw magazijn net een keuring ondergaan en is er uit het rapport gekomen dat bepaalde stellingen onderhoud of een reparatie nodig hebben? Dan kunt u op onze experts vertrouwen.

Vertrouw op onze expertise

Zowel uw keuringen en reparaties nemen we graag voor u uit handen. Voor u handig dat dit door dezelfde partij gedaan kan worden, en voor ons handig doordat we precies weten wat er in uw magazijn of werkplaats moet gebeuren. Dankzij onze diverse leveranciers hebben wij altijd de juiste materialen en onderdelen binnen handbereik om uw reparaties en onderhoud uit te voeren. Dankzij de kennis, expertise en ervaring van onze partners voorkomt u onnodige kosten en ongevallen. Uw magazijn verkeert hierna weer in perfecte staat, zodat u en uw medewerkers veilig aan de slag kunnen.

reparatie stellingen

Snel weer aan de slag in een veilig magazijn

Het is essentieel om de jaarlijkse magazijnkeuring uit te laten voeren door onafhankelijke keurmeesters die hiervoor bevoegd zijn. Om de lijntjes kort te houden en om onduidelijkheden te voorkomen kunnen wij u vanaf de keuring tot aan de reparaties van opslagsystemen ontzorgen met een open communicatie. Zo kunt u gemakkelijk het gehele project onderbrengen bij één partij en zorgen wij dat het onderhoud snel en veilig verricht wordt. Zo kunnen u en uw medewerkers weer zo snel mogelijk aan de slag dankzij het optimaal functioneren van uw magazijn.

reparatie magazijnstelling

Onze experts denken mee

Niet alleen na een keuring ontfermen wij ons over de nodige reparaties. Raakt een stelling onverwachts defect? Dat kan zo maar gebeuren in een drukke werkplaats. Aanrijdingen met een stelling zijn veelvoorkomend en er kan altijd een verkeerde gewichtsinschatting worden gemaakt bij het inladen van een stelling, met een doorzakking als gevolg. Om nog meer onveilige situaties te voorkomen en de schade (en dus ook de kosten) op te laten lopen, is het zaak dat de stelling in kwestie zo snel mogelijk gerepareerd wordt. Dankzij onze jarenlange ervaring in het vak weten we precies hoe het er in een magazijn aan toe gaat. Een reparatie aan een opslagsysteem komt dan ook altijd ongelegen. Tijdens de reparatie houden we daarom uiteraard rekening met uw logistieke proces, zodat uw dagelijkse werkzaamheden zo min mogelijk beïnvloed worden. U kunt bij ons voor zowel kleine als grote reparaties snel terecht.

Voor al uw keuringen, onderhoud en reparaties

Onze onafhankelijke keurmeesters voeren de nodige reparaties aan uw magazijnstellingen nauwkeurig en vakkundig uit zodat uw magazijn zich weer in optimale staat bevindt. Is het tijd voor een keuring of is het nodig om een reparatie na een ongeval uit te voeren? Wijkeurenstellingen.nl staat in beide gevallen voor u klaar. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over de mogelijkheden. Uw magazijn is altijd in optimale staat dankzij de experts van Wijkeurenstellingen.nl!