Referenties

"Zeer tevreden over de aanpak"

Zeer tevreden over de aanpak van wijkeurenstellingen.nl, van het inplannen van een bezoek tot het keuringsrapport met daarbij de offerte.

Duidelijke afspraken, prettig contact en goede adviezen.

"Alles duidelijk en overzichtelijk”

Altijd een grondige keuring, goede uitleg over de bevindingen, duidelijk leesbaar rapport en een prima persoonlijk contact. Aanbevelingen en meedenken voor extra veiligheid maatregelen.

"Goed advies en snelle uitvoering"

Heel aangenaam dat er snelle actie volgt naar een aanvraag. Goed advies over wat nodig en dan ook een snelle uitvoering ervan. Erg prettig dat de keuringen door Wijkeurenstellingen op tijd ingepland worden en wij dit niet zelf in de gaten hoeven houden. Erg fijne samenwerking, wij zijn zeer tevreden!

"Fijne samenwerking"

Erg blij met de manier van werken van Wijkeurenstellingen.nl. Persoonlijk contact, snel schakelen wanneer nodig en binnen no time voorzien van een offerte. Hartstikke fijn!

lapp benelux

"Zeer tevreden over de professionele aanpak"

Wij waren zeer tevreden over de professionele aanpak van jullie keurmeester, het goed adviseren vooraf is als zeer prettig ervaren.

Voor ons staat veiligheid hoog in het vandaal, en hebben hier voor ons gevoel een goede partner in gevonden voor de toekomst in ons warehouse.

Kurage

"Wij zijn zeer tevreden!"

De concrete afspraken die worden gemaakt, de vakkundigheid en de snelheid dat alles netjes wordt afgewerkt. 
Superfijn dat we zelf niet de afspraken hoeven na te bellen wanneer er een keurmeester komt.
Hier wordt door Wijkeurenstellingen keurig op tijd een afspraak gemaakt en de opvolging voor reparatie d.m.v. een offerte en de reparatie werkzaamheden volgen daar spoedig op.

Wij zijn zeer tevreden!

bat logo

"Professionele aanpak"

Professionele aanpak, fijne communicatie, zeer tevreden.