Referenties

"Zeer tevreden over de aanpak"

Zeer tevreden over de aanpak van wijkeurenstellingen.nl, van het inplannen van een bezoek tot het keuringsrapport met daarbij de offerte.

Duidelijke afspraken, prettig contact en goede adviezen.

“We zijn erg tevreden over de samenwerking met wijkeurenstellingen.nl”

Vanaf het eerste contactmoment was alles meteen duidelijk en inzichtelijk voor ons. We wisten precies waar we aan toe waren, er werd snel gereageerd en alle afspraken worden netjes nagekomen. Verder is wijkeurenstellingen proactief in het plannen van de vervolgkeuringen. Wij hoeven hier zelf geen opvolging aan te geven en alles wordt ruim op tijd geregeld. Rapportages zijn duidelijk en indien er iets gerepareerd dient te worden dan wordt dit altijd snel hersteld.

"Alles duidelijk en overzichtelijk”

Altijd een grondige keuring, goede uitleg over de bevindingen, duidelijk leesbaar rapport en een prima persoonlijk contact. Aanbevelingen en meedenken voor extra veiligheid maatregelen.

"Goed advies en snelle uitvoering"

Heel aangenaam dat er snelle actie volgt naar een aanvraag. Goed advies over wat nodig en dan ook een snelle uitvoering ervan. Erg prettig dat de keuringen door Wijkeurenstellingen op tijd ingepland worden en wij dit niet zelf in de gaten hoeven houden. Erg fijne samenwerking, wij zijn zeer tevreden!

"Fijne samenwerking"

Erg blij met de manier van werken van Wijkeurenstellingen.nl. Persoonlijk contact, snel schakelen wanneer nodig en binnen no time voorzien van een offerte. Hartstikke fijn!

lapp benelux

"Zeer tevreden over de professionele aanpak"

Wij waren zeer tevreden over de professionele aanpak van jullie keurmeester, het goed adviseren vooraf is als zeer prettig ervaren.

Voor ons staat veiligheid hoog in het vandaal, en hebben hier voor ons gevoel een goede partner in gevonden voor de toekomst in ons warehouse.

Kurage

"Wij zijn zeer tevreden!"

De concrete afspraken die worden gemaakt, de vakkundigheid en de snelheid dat alles netjes wordt afgewerkt. 
Superfijn dat we zelf niet de afspraken hoeven na te bellen wanneer er een keurmeester komt.
Hier wordt door Wijkeurenstellingen keurig op tijd een afspraak gemaakt en de opvolging voor reparatie d.m.v. een offerte en de reparatie werkzaamheden volgen daar spoedig op.

Wij zijn zeer tevreden!

bat logo

"Professionele aanpak"

Professionele aanpak, fijne communicatie, zeer tevreden.

"Vakkundig oordeel"

Het contact is voor en tijdens de keuring kort en bondig. Ruim voor het verlopen van de keuring wordt er contact met je opgenomen om een afspraak te maken voor de keuring. Tijdens de keuring wordt er een vakkundig oordeel gegeven. Na de keuring ontvang je een overzichtelijk rapport digitaal.

Kortom: Zeer tevreden

"Snel, vriendelijk en vakkundig geholpen"

Kort maar krachtig: Snel, vriendelijk en vakkundig geholpen. Op onze vraag is snel, vakkundig en vriendelijk gereageerd en uitgevoerd.

"Tevreden"

Wij zijn tevreden!

Meer referenties