Veiligheid magazijn

Veiligheid magazijn: Wilt u de veiligheid van uw magazijn garanderen en alles zo goed mogelijk ingericht hebben voor uw medewerkers?

Dan is het belangrijk om de opslagsystemen die u gebruikt in uw magazijn goed te onderhouden en voldoende te laten controleren op eventuele gebreken. Zo zorgt u ervoor dat de veiligheid in uw magazijn optimaal is en iedereen zijn werk kan doen.

Wijkeurenstellingen.nl heeft alle kennis en ervaring om deze controles deskundig voor u uit te voeren volgens de geldende normen.

Veiligheid magazijn voor efficiëntie

In magazijnen wordt vaak nauwkeurig gekeken naar de efficiëntie van het werk. Tijd kost immers geld en dat leidt vaak tot een zo efficiënt mogelijke indeling van het magazijn.

Steeds meer bedrijven hebben veiligheid hoog in het vaandel staan. Het is daarom ook belangrijk om bewust te zijn van de verantwoordelijkheid die men heeft voor de veiligheid van alle opslagsystemen in het magazijn.

Om de veiligheid in het magazijn te kunnen garanderen is het onderhoud van magazijnstellingen echter van groot belang en daarom is een keuring ook verplicht. Daarmee is uw magazijn niet alleen efficiënt maar ook veilig voor uw personeel.

Veiligheid magazijn
veiligheid magazijn wetgeving

Veiligheid magazijn:
Norm- en wetgeving

De inrichting van uw magazijn valt onder de verplichting van de werkgever om een veilige werkomgeving te creëren volgens de Arbowet. Hiervoor geldt zowel een onderhoudsplicht als een keuringsplicht waarbij aan verschillende normen voldaan moet worden.

Wij hebben hiervoor gecertificeerde keurmeesters in huis. Met een keuring van Wijkeurenstellingen.nl bent u verzekerd dat uw magazijn en de opslagsystemen voldoen aan alle wettelijke verplichtingen.

Jaarlijks terugkerende keuring voor veiligheid magazijn

Om zeker te zijn van de kwaliteit van de magazijnstellingen en om er voor te zorgen dat uw magazijn veilig blijft is de keuringsplicht wettelijk verplicht.

Dat geldt niet alleen voor nieuw ingerichte magazijnen, maar ook voor een jaarlijkse keuring van alle opslagsystemen die mechanisch beladen worden, zoals palletstellingen en draagarmstellingen. Zo blijven de magazijnstellingen veilig voor gebruik en kan er op tijd worden ingegrepen met reparaties of ander onderhoud bij schade.

U kunt jaarlijks uw magazijnstellingen bij ons laten keuren voor een onafhankelijke inspectie, waarna u een bondige rapportage over de bevindingen ontvangt.

Keuring voor een veilig magazijn

Wilt u uw magazijn net zo veilig als efficiënt inrichten en zorgen voor een optimale omgeving waar uw medewerkers hun werk onder veilige omstandigheden kunnen doen? 

Vraag dan direct een keuring aan voor uw magazijn bij Wijkeurenstellingen.nl en voldoe aan uw onderhoudsplicht.

Voor meer informatie of vragen kunt u altijd contact met ons opnemen.

Uw stelling laten keuren

U kunt zich aanmelden doormiddel van het invullen van het formulier. Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u ons altijd contacteren.

Bellen

013-5942070

Stuur een e-mail

info@wijkeurenstellingen.nl

Aanmelden keurstelling

Click or drag a file to this area to upload.