Magazijninspectie door experts

Bij Wijkeurenstellingen.nl doen we recht aan onze naam en nemen we het keuren van uw magazijnstelling serieus. Dat doen we niet alleen omdat we dat zelf belangrijk vinden, maar ook omdat het keuren van uw magazijnstelling verplicht is! Dit doen we met een grondige magazijninspectie die we enkel laten uitvoeren door experts. U wilt toch ook alleen een magazijninspectie door experts?

Wettelijk verplicht

Volgens de Arbowet moeten magazijnstellingen verplicht worden gekeurd. En dat is niet zonder reden: een wankele magazijnstelling is gevaarlijk voor uw werknemers en kan bovendien grote materiële schade veroorzaken als deze omvalt. U moet uw magazijnstellingen laten inspecteren als u ze net heeft opgebouwd of een reparatie heeft verricht. Daarnaast is er nog een standaard jaarlijkse keuring. Al deze inspecties kunnen door de experts van Wijkeurenstellingen.nl worden uitgevoerd.

Magazijninspectie door experts

Tijdens de magazijninspectie door experts kijken we verschillende stellingen in uw magazijn na. Belangrijke punten waar we op letten zijn de belasting van de magazijnstellingen en de aanwezigheid van bescherming. Onze keurmeesters zullen na afloop van de grondige inspectie hun bevindingen terugkoppelen in een duidelijk en bondig rapport. Dit rapport geeft u inzicht in de staat van uw stellingen en eventuele reparaties en onderhoud die nodig zijn.

Grondig nakijken

Onze experts vertrekken pas als al uw stellingen grondig zijn nagekeken. De jukken, liggers, draagarmen, legborden, alle belangrijke onderdelen van uw stellingen worden bekeken. Ze worden gecontroleerd op vervormingen en ongelijkmatige belasting, waardoor ze mogelijk instabiel kunnen worden. Om de veiligheid nog meer te kunnen garanderen, controleren de inspecteurs van Wijkeurenstellingen.nl ook op beschadigingen. Vraag nu aan: Een magazijninspectie door experts!

Aanmelden

Wilt u dat één van onze onafhankelijke inspecteurs naar uw magazijnstellingen komt kijken en de boel inspecteert volgens volgens de wettelijke normen? Meld u aan voor een afspraak! Dan komt Wijkeurenstellingen.nl snel naar uw stellingen kijken voor een uitgebreide en grondige magazijninspectie. Heeft u nog andere vragen? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen.

Bellen

013-5942070

Stuur een e-mail

info@wijkeurenstellingen.nl

Aanmelden keurstelling

Click or drag a file to this area to upload.

Deze website is beveiligd met reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Algemene voorwaarden zijn van toepassing.