Wie zijn wij

Onafhankelijke deskundige keuring

Wijkeurenstellingen.nl bestaat uit een team van onafhankelijke deskundigen die niet gekoppeld zitten aan een merk stelling. Onze keurmeesters beschikken over veel kennis en expertise van alle verschillende opslagsystemen en zijn bekend met alle wet- en regelgeving rondom het gebruik van magazijnstellingen.

Gespecialiseerd advies

Dankzij de ervaring en kennis kunnen onze keurmeesters u uitstekend adviseren over de beste manier om uw magazijn zo veilig mogelijk in te richten.

Hierbij kunnen we vanuit ons specialisme kijken naar de looplijnen, omloopsnelheden en bescherming van uw magazijnstellingen en de veiligheid van uw personeel.

Zo kunt u uw magazijn veilig inrichten zonder dat het ten koste gaat van de efficiëntie.

Keurcertificaten

Als gecertificeerd onafhankelijk keuringsbedrijf beschikken we over verschillende keurcertificaten. Zo hebben wij de beschikking over de volgende certificeringen:

NPR 5055-1

NEN 5056

NEN-EN 15620

NEN-EN 15629

NEN-EN 15635

TUV Süd

We helpen u graag aan een magazijn dat volledig veilig is voor al haar gebruikers waar de magazijnstellingen in optimale staat verkeren. Neem gerust contact op voor meer informatie over de mogelijkheden of vraag direct een keuring aan.

Uw stelling laten keuren

U kunt zich aanmelden doormiddel van het invullen van het formulier. Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u ons altijd contacteren.

Bellen

013-5942070

Stuur een e-mail

info@wijkeurenstellingen.nl

Meer informatie?

Click or drag a file to this area to upload.

Deze website is beveiligd met reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Algemene voorwaarden zijn van toepassing.