Reparatie magazijnstellingen

Volgens de Arbowet moet u als werkgever zorgen voor een veilig en goed onderhouden magazijn. Na een keuring, of het nu de jaarlijks verplichte keuring of een keuring na een verhuizing of verbouwing is, is de kans groot dat u een onderneming in de arm moet nemen voor reparaties aan uw magazijnstellingen.

Hoe handig is het als dat door dezelfde partij gedaan kan worden? Wijkeurenstellingen.nl verzorgt als onafhankelijke partij niet alleen de magazijnkeuringen maar kan dankzij de samenwerking met diverse leveranciers ook de nodige reparaties verzorgen. Dankzij de kennis, expertise en ervaring van onze partners voorkomt u onnodige kosten en ongevallen.

Keuren en reparatie magazijnstellingen

De veiligheid van uw medewerkers staat voorop. Het is daarom essentieel om uw magazijn jaarlijks te laten keuren door een onafhankelijke keurmeester. Dit betekent dat u dit niet kunt laten uitvoeren door één van uw eigen medewerkers, ook al is diegene daarvoor bevoegd. Vaak komt het voor dat u voor een keuring en de daarna nodige reparaties twee verschillende ondernemingen moet benaderen.

Bij Wijkeurenstellingen.nl is dat niet nodig. Wij verzorgen niet alleen de officiële keuringen maar wikkelen het project meteen af door ervoor te zorgen dat het onderhoud snel verricht wordt. Doordat wij direct in contact staan met diverse leveranciers kunnen we elke soort stelling leveren, zodat uw magazijn snel weer optimaal functioneert.

 
 
reparatie magazijnstellingen
reparaties magazijnstellingen

Bescherm uw magazijn tegen grotere schade

Ook als een stelling onverwachts defect raakt kunt u bij ons terecht. Een ongeluk zit in een klein hoekje. Heeft er een aanrijding plaatsgevonden of is er een verkeerde gewichtsinschatting gemaakt bij het in inladen van een stelling? Plan dan snel een reparatie in om grotere schade te voorkomen.

Schade aan uw stellingen komt altijd ongelegen. Daarom zorgen wij dat we bij de reparatie met uw logistieke proces rekening houden, zodat uw dagelijkse werkzaamheden zo min mogelijk in het geding komen. We verzorgen grote en kleine reparaties in een handomdraai.

Vakkundige keurmeesters en monteurs

Onze onafhankelijke deskundigen voeren reparaties aan uw magazijnstellingen nauwkeurig uit waardoor uw medewerkers weer veilig aan het werk kunnen. Ook kunnen we u voorzien van een advies hoe u het magazijn zo optimaal mogelijk inricht waardoor u alles uit de ruimte kunt halen.

Onze keurmeesters hebben jarenlange ervaring met alle soorten stellingen en bieden u dan hier dan ook graag een passend advies over. Al jaren voorzien we magazijnstellingen van de nodige reparaties. Kleine beschadigingen kunnen grote invloed hebben op het draagvermogen van stellingen. Hierdoor is het nodig om met regelmaat uw stellingen te controleren en beschadigde onderdelen te laten repareren of zelfs te vervangen.

Reparatie magazijnstellingen door Wijkeurenstellingen.nl

Heeft een van uw stellingen een reparatie nodig? Of bent u op zoek naar een onafhankelijke partij die zowel bevoegd is om de jaarlijkse magazijnkeuring uit te voeren maar ook de opvolgende reparaties zo snel mogelijk kan realiseren? Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie.

Benieuwd naar het kostenplaatje? Vraag vrijblijvend een offerte aan zodat u weet waar u aan toe bent. Bij Wijkeurenstellingen.nl staan we garant voor veilige en optimaal werkende magazijnen.

Uw stelling laten keuren

U kunt zich aanmelden doormiddel van het invullen van het formulier. Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u ons altijd contacteren.

Bellen

013-5942070

Stuur een e-mail

info@wijkeurenstellingen.nl

Aanmelden keurstelling

Click or drag a file to this area to upload.