Keuren magazijnstellingen

Wilt u als werkgever de veiligheid op uw werkvloer garanderen? Dan moet u tijdig uw magazijnstellingen laten keuren om te voorkomen dat deze niet meer veilig genoeg zijn om te gebruiken. Met de keuring wordt schade, slijtage en verkeerd gebruik gecontroleerd en waar nodig gerapporteerd voor reparatie of ander onderhoud. Wijkeurenstellingen.nl helpt u aan een deskundige keuring van uw magazijnstellingen.

Bij installatie en periodiek

Keuren magazijnstellingen is bij wet verplicht. Hierin worden verschillende momenten aangegeven waarop u de stellingen moet laten keuren voor een veilig magazijn. Zo is er de nulmeting, of installatiemeting genoemd, die bij een nieuwbouwmagazijn moet worden uitgevoerd.

Ook bij verbouwing is het noodzakelijk alles goed te laten inspecteren, voordat de zware stellingen in gebruik genomen worden. Tenslotte is er ook een wettelijk vastgelegde periodieke keuring, die meestal eens per jaar wordt uitgevoerd. Dit aantal kan bij intensief gebruik nog hoger liggen.

Wijkeurenstelingen.nl kan voor iedere keuring ingezet worden, zodat u een onafhankelijke keurder heeft die objectief naar de opbouw en installatie kijkt.

Keuren magazijnstelling
magazijnstellingen keuren

Verplichte keuring

De verplichte periodieke keuring valt onder de Arbowet en is ervoor om tijdig schade te ontdekken en herstellen, zodat uw werknemers met veilige materialen kunnen werken. Deze keuring geldt voor alle metalen opslagsystemen die mechanisch worden beladen. Keuren magazijnstellingen is geschikt voor onder meer:

  • Palletstellingen
  • Legbordstellingen
  • Draagarmstellingen
  • Inrijstellingen
  • Entresolvloeren

U kunt de verschillende magazijnstellingen laten keuren, maar ook wanneer u gebruikmaakt van een entresolvloer kunnen we de constructie inspecteren, zodat ook deze veilig is voor gebruik.

Keuren magazijnstellingen: De garanties bij goedkeuring

Bij uw magazijnkeuring wordt alles grondig gecheckt op vaste punten om waar uw stellingen aan moeten voldoen. Als dit door onze onafhankelijke keurmeesters allemaal goed is gekeurd krijgt u een certificering voor gebruik.

Met de goedkeuring heeft u een aantal garanties:

Uw magazijnstellingen zijn goed onderhouden.

De gebruikers van de systemen hebben de bevestiging dat alles veilig gebruikt kan worden.

Uw magazijnstellingen voldoen aan de internationale norm NEN-EN 15635.

Bij Wijkeurenstellingen.nl profiteert u bovendien van de deskundigheid én onafhankelijkheid van onze keurmeesters. Zo heeft u één aanspreekpunt die precies weet waar naar moet worden gekeken en bent u verzekerd van een keuring volgens de Europese normen.

Keuren magazijnstellingen aanvragen

Wilt u een keuring aanvragen om de veiligheid van uw magazijn te kunnen garanderen voor uw medewerkers? Maak dan direct een afspraak met een van onze keurmeesters voor een grondige inspectie en zorg ervoor dat uw magazijnstellingen helemaal in orde zijn.

Voor meer informatie kunt u uiteraard ook altijd contact met ons opnemen.

Uw stelling laten keuren

U kunt zich aanmelden doormiddel van het invullen van het formulier. Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u ons altijd contacteren.

Bellen

013-5942070

Stuur een e-mail

info@wijkeurenstellingen.nl

Aanmelden keurstelling

Click or drag a file to this area to upload.