Wijkeurenstellingen.nl is volledig gecertificeerd!

Bij Wijkeurenstellingen.nl streven we naar het leveren van hoogwaardige en betrouwbare magazijnkeuringen om de veiligheid en efficiëntie van uw magazijninrichting te waarborgen. Als gecertificeerd onafhankelijk keuringsbedrijf beschikken we over verschillende keurmerken en certificeringen die onze expertise en betrouwbaarheid onderstrepen. In deze blog gaan we dieper in op de verschillende certificeringen die we hebben verkregen en wat deze betekenen voor de kwaliteit en nauwkeurigheid van onze keuringen.

NEN-EN 15635

De NEN-EN 15635 is de Europese norm voor de veiligheid van opslagsystemen. Als gecertificeerd keuringsbedrijf conform deze norm, zorgen we ervoor dat uw magazijninrichting voldoet aan de vereiste veiligheidsnormen. Onze keuringen zijn gebaseerd op de richtlijnen van de NEN-EN 15635, wat garandeert dat uw magazijn veilig en conform de normen wordt beoordeeld.

gecertificeerde magazijnkeuring

NPR 5055-1

De NPR 5055-1 is een Nederlandse praktijkrichtlijn voor de inspectie van opslagsystemen. Als keuringsbedrijf conform deze richtlijn, voeren we onze keuringen uit volgens de specifieke praktijkrichtlijnen van de NPR 5055-1. Dit zorgt voor een gestructureerde en gedetailleerde inspectie van uw magazijninrichting, waarbij alle relevante aspecten worden geëvalueerd.

NEN 5056

De NEN 5056-norm is specifiek gericht op de veiligheid en inspectie van opslagsystemen in magazijnen. Als keuringsbedrijf conform deze norm, controleren we uw magazijninrichting op een breed scala aan veiligheidsaspecten, van structurele integriteit tot correcte belasting. Dit zorgt ervoor dat uw opslagsystemen veilig en efficiënt blijven functioneren.

NEN-EN 15620

De NEN-EN 15620-norm behandelt de tolerantie, vervorming en afmetingen van opslagsystemen. Door te voldoen aan deze norm, zorgen wij ervoor dat uw magazijnstellingen binnen de toegestane toleranties en specificaties vallen, wat bijdraagt aan de stabiliteit en veiligheid van uw magazijninrichting.

NEN-EN 15629

De NEN-EN 15629-norm richt zich op de specificaties voor de ontwerp- en installatierichtlijnen van opslagsystemen. Als keuringsbedrijf dat voldoet aan deze norm, waarborgen we dat uw opslagsystemen volgens de best practices zijn ontworpen en geïnstalleerd, wat de algehele veiligheid en efficiëntie verbetert.

TUV Süd

Onze TUV Süd-certificering is een extra bevestiging van onze toewijding aan kwaliteit en veiligheid. TUV Süd is een internationaal erkend keurmerk dat strenge eisen stelt aan de betrouwbaarheid en kwaliteit van inspecties en keuringen. Deze certificering betekent dat onze keuringen niet alleen voldoen aan nationale en Europese normen, maar ook aan internationale standaarden. Hierdoor kunt u erop vertrouwen dat uw magazijninrichting op de best mogelijke manier wordt geïnspecteerd en beoordeeld.

gecertificeerde keuring

Een veilig magazijn dankzij onze keurmeesters

Door te kiezen voor Wijkeurenstellingen.nl profiteert u van onze expertise en ervaring op het gebied van magazijnkeuringen. Onze certificeringen belichten onze toewijding aan kwaliteit, veiligheid en klanttevredenheid. Met onze grondige keuringen bent u verzekerd van een veilig magazijn dat voldoet aan de geldende normen en voorschriften. Onze keurmeesters zijn deskundig en professioneel en voeren hun werkzaamheden uit met de grootst mogelijke zorgvuldigheid. Ze beschikken over de nodige kennis en vaardigheden om uw magazijninrichting nauwkeurig te inspecteren en eventuele gebreken of tekortkomingen tijdig te identificeren. Dit stelt u in staat om tijdig maatregelen te nemen om de veiligheid en functionaliteit van uw magazijn te waarborgen.

Kies voor Wijkeurenstellingen.nl!

Met Wijkeurenstellingen.nl als uw partner voor magazijnkeuringen kunt u rekenen op een professionele en betrouwbare service. Neem vandaag nog contact met ons op om een afspraak te maken voor een grondige keuring van uw magazijninrichting. Wij staan voor u klaar om ervoor te zorgen dat uw magazijn veilig en conform de normen wordt beoordeeld.