Stellingen keuren Turnhout

Is het tijd om uw stellingen te laten keuren in Turnhout of omgeving? Wijkeurenstellingen.nl zorgt voor een grondige inspectie uitgevoerd door deskundige keurmeesters.

Zowel voor de jaarlijkse magazijnkeuring als een tussentijdse inspectie na onderhoud, een herinrichting of reparatie kunt bij ons terecht. Tijdens een magazijnkeuring letten we uitvoerig op de staat van uw opslagsystemen zodat de veiligheid van uw medewerkers te allen tijde kan worden gewaarborgd.

Na de inspectie ontvangt u een uitgebreid keuringsrapport waarmee u kunt aantonen dat de jaarlijkse keuring heeft plaatsgevonden. We vertellen u hier meer over onze werkzaamheden en de mogelijkheden voor u.

Offerte aanvragen

Click or drag a file to this area to upload.
check-wijkeurenstellingen

Meerdere keurmeesters

check-wijkeurenstellingen

Eén rapportage

check-wijkeurenstellingen

Onafhankelijk

check-wijkeurenstellingen

Niet merkgebonden

Uw stellingen laten keuren in regio Turnhout?

Dankzij de Arbowet moet elke werknemer dagelijks aan de slag kunnen met veilige arbeidsmiddelen. In uw magazijn vallen opslagsystemen ook onder deze wetgeving. Als we kijken naar de veiligheid van uw magazijn moet elke stelling voldoen aan de specifieke Warenwetbesluiten voor de desbetreffende stelling.

Heeft er een installatie of reparatie van een stelling plaatsgevonden? Dan is het verplicht om deze te laten inspecteren. Daarnaast is het verplicht om jaarlijks een uitgebreide keuring uit te laten voeren door gecertificeerde keurmeesters. Hierbij wordt er secuur gekeken naar de staat van uw opslagsystemen en de inrichting van uw magazijn. Laat uw stellingen keuren in regio Turnhout door experts met de nodige ervaring.

stellingen keuren turnhout

Waarborg de veiligheid van uw stellingen in Turnhout en omgeving

Laat u uw stellingen keuren in regio Turnhout? Naast het inspecteren van de veiligheid, kijken we zo nodig ook naar de efficiënte van uw magazijninrichting. Bij Wijkeurenstellingen.nl bent u ervan verzekerd dat de aandacht van de veiligheid van uw stellingen hierdoor niet wordt weggetrokken. We zien dat magazijninrichting een grote invloed heeft op de veiligheid en efficiëntie van de werkzaamheden. Een optimale indeling van loop- en rijpaden kan al veel aanrijdingen voorkomen. Ook is het mogelijk om u te adviseren over de optimale indeling van de beschikbare ruimte, zodat u altijd het maximale haalt uit uw magazijn. Onze gecertificeerde keurmeesters zorgen ervoor dat uw magazijn zich weer in uitstekende staat bevindt. 

Uw stellingen uitgebreid laten keuren in regio Turnhout

stellingen keuren turnhout

De technische staat van uw opslagsystemen wordt tijdens een inspectie volledig onder de loep genomen. Worden de stellingen correct belast? Is de juiste hoeveelheid bescherming en beveiliging aanwezig? De jukken, liggers, draagarmen en legborden worden uitvoerig geïnspecteerd en er wordt gekeken naar vervormingen door ongelijkmatige belasting. Ook pallets worden uitgebreid gecheckt: de borging en oversteek worden niet overgeslagen tijdens onze nauwkeurige inspectie.

Alle opslagsystemen en bescherming hiervan worden tevens ook uitgebreid gecheckt op beschadigingen. Tijdens onze inspectie worden de NEN-EN 15635 en NPR 5055-1 normen gevolgd. Als uw gehele magazijn nauwkeurig is nagelopen wordt er een gedetailleerd rapport opgesteld waarin wordt benoemd wat de staat van de opslagsystemen zijn en of er reparaties of onderhoud moet worden gepleegd. Laat uw stellingen grondig keuren in Turnhout en omgeving.

Wat gebeurt er in geval van afkeuring van een stelling?

Na het keuren van uw stellingen in regio Turnhout worden er zo nodig vervolgstappen ondernomen. In geval van gebreken aan uw opslagsystemen waardoor de staat niet meer aan de Europese veiligheidsnormen voldoet, wordt de stelling afgekeurd. Het is dan nodig om de stelling te laten repareren of te vervangen. Hier ontfermen wij ons graag over. Als alle opslagsystemen weer in optimale staat zijn, ontvangt u een certificaat van goedkeuring en mogen de stellingen weer gebruikt worden. Uw stelling kan worden afgekeurd aan de hand van de volgende punten:

Aanrijdschade

Incorrect verbouwde stellingen

Losse boutverbindingen

Missende verankeringen aan de vloer

Ontbrekende borgpennen

Vervorming van de opslagsystemen dankzij overbelasting

wijkeurenstellingen-infographic-mobiel
stellingen keuren turnhout
Uw stellingen vertrouwd laten keuren in regio Turnhout

Wilt u uw jaarlijkse keuring onderbrengen bij de experts van Wijkeurenstellingen.nl? Maak dan een afspraak met onze keurmeesters. Na een grondige inspectie kan de veiligheid van uw opslagsystemen weer worden gegarandeerd. Voorkom problemen met uw magazijnstellingen en zorg ervoor dat uw medewerkers weer veilig aan de slag kunnen!

Neem contact op voor meer informatie, wij beantwoorden graag uw vragen over de mogelijkheden en onze werkzaamheden. Laat u uw stellingen keuren door professionals in Turnhout en omgeving?

Uw stelling laten keuren

U kunt zich aanmelden doormiddel van het invullen van het formulier. Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u ons altijd contacteren.

Bellen

013-5942070

Stuur een e-mail

info@wijkeurenstellingen.nl

Meer informatie?

Click or drag a file to this area to upload.

Deze website is beveiligd met reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Algemene voorwaarden zijn van toepassing.