Magazijn keuren Brussel

Uw magazijn laten keuren in Brussel en omgeving? Als uw magazijnstellingen toe zijn aan een keuring of als het tijd is voor de jaarlijkse inspectie, kunt u bij de experts van Wijkeurenstellingen.nl terecht.

Zowel alle keuringen als de jaarlijkse inspectie zijn gericht op de veiligheid van uw medewerkers. Het is verplicht om deze uit te laten voeren om de veiligheid van uw medewerkers te waarborgen.

Onze gecertificeerde keurmeesters inspecteren uitvoerig en deskundig uw stellingen en de algehele staat van uw magazijn, waarna u een uitgebreid keuringsrapport als bewijsstuk krijgt voor uw periodieke magazijnkeuring. Hier vindt u de nodige informatie over onze nauwkeurige magazijnkeuringen.

Offerte aanvragen

Click or drag a file to this area to upload.
check-wijkeurenstellingen

Meerdere keurmeesters

check-wijkeurenstellingen

Eén rapportage

check-wijkeurenstellingen

Onafhankelijk

check-wijkeurenstellingen

Niet merkgebonden

De wetgeving over magazijn keuren in regio Brussel

De Arbowet bepaalt dat de werkgever veilige arbeidsmiddelen ter beschikking moet stellen aan het personeel. Als we kijken naar de invulling van een magazijn vallen de opslagsystemen ook onder deze wet. Elke stelling moet voldoen aan de Warenwetbesluiten die van toepassing zijn.

Na installatie of reparatie is het verplicht om de stellingen te inspecteren en het is daarnaast verplicht om jaarlijks een uitgebreide magazijnkeuring in Brussel en omgeving uit te voeren om te kijken of de stellingen nog in goede staat en voldoende onderhouden zijn.

magazijn keuren brussel

Veiligheid in uw magazijn in Brussel en omgeving

Alle materialen waarmee uw medewerkers aan de slag gaan moeten dus in orde zijn. Naast dat we uitvoerig kijken naar de veiligheid van uw magazijn, inspecteren we ook nauwkeurig de efficiëntie. Uw magazijninrichting kan veel doen voor de veiligheid en efficiëntie op de werkplaats. Zijn loop- en rijpaden correct ingedeeld? Zou u meer kunnen halen uit uw beschikbare ruimte? Onze gecertificeerde keurmeesters verzekeren u de veiligheid van de constructies van de opslagsystemen in uw magazijn. Laat uw magazijn grondig keuren in regio Brussel.

Laat uw magazijn keuren door gecertificeerde keurmeesters

Uw magazijn laten keuren vlakbij Brussel? Bij een magazijnkeuring worden uw opslagsystemen aan een grondige keuring onderworpen. Tijdens de inspectie wordt er gekeken naar de technische staat van de stellingen. Hierbij wordt er uitvoerig gelet op de belasting en aan- of afwezigheid van bescherming en beveiliging. Experts lopen uw magazijn secuur na en beschrijven hun bevindingen in een gedetailleerd rapport.

In dit rapport wordt benoemd of er reparaties of onderhoud nodig zijn om uw magazijn weer in uitstekende staat te laten verkeren. Onder andere de jukken, liggers, legborden en draagarmen worden volledig gecheckt op vervormingen en ongelijkmatige belasting. De borging en de oversteek van pallets worden ook niet overgeslagen. Opslagsystemen en bescherming worden geïnspecteerd op beschadigingen. Dit alles wordt uiteraard volgens de bekende NEN-EN 15635 en NPR 5055-1 normen bekeken.

Afgekeurd?

Worden er gebreken aan de opslagsystemen ondervonden waardoor de veiligheid volgens de Europese normen niet meer gegarandeerd kan worden? Dan wordt de stelling afgekeurd. Hierdoor is het nodig om de stelling zo mogelijk te laten repareren of vervangen. Pas als alle afkeurde opslagsystemen in uw werkplaats weer in optimale staat zijn ontvangt u een certificaat van goedkeuring en mogen de stellingen weer gebruikt worden. Redenen voor een afkeuring van een stelling kunnen zijn:

Aanrijdschade

Incorrect verbouwde stellingen

Losse boutverbindingen

Missende verankeringen aan de vloer

Ontbrekende borgpennen

Vervorming van de opslagsystemen dankzij overbelasting

magazijn keuring in brussel
Uw magazijn keuren in Brussel en omgeving?

Is het tijd om uw magazijn jaarlijks te laten keuren in regio Brussel of wilt u graag een inspectie uit laten voeren om de veiligheid van uw opslagsystemen te garanderen? Maak dan snel een afspraak met onze gecertificeerde keurmeesters. Laat uw werkplaats tijdig compleet keuren en voorkom problemen met de magazijnstellingen. Heeft u vragen over de keuring? Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie, we lichten u graag in over onze werkzaamheden en de mogelijkheden voor u. Dankzij Wijkeurenstellingen.nl kan uw personeel dagelijks veilig aan de slag in uw magazijn.

Wilt u uw magazijn keuren Brussel en omstreken? Wijkeurenstellingen.nl regelt professionele inspecties, onderhoud en reparaties . Lees hier meer!

Uw stelling laten keuren

U kunt zich aanmelden doormiddel van het invullen van het formulier. Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u ons altijd contacteren.

Bellen

013-5942070

Stuur een e-mail

info@wijkeurenstellingen.nl

Meer informatie?

Click or drag a file to this area to upload.

Deze website is beveiligd met reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Algemene voorwaarden zijn van toepassing.