Keuring stelling

Moeten de stellingen in uw magazijn een keuring ondergaan om te zorgen dat alles veilig is in uw magazijn? Het aanvragen van een keuring is niet alleen raadzaam maar ook verplicht voor werkgevers om het magazijn in optimale staat te laten verkeren. U kunt bij Wijkeurenstellingen.nl altijd terecht voor een onafhankelijke en deskundige keuring van al uw magazijnstellingen.

Efficiënt en veilig werken

Het magazijn is vaak ingericht om zo efficiënt mogelijk te werken.

Er wordt gekeken naar looplijnen en omloopsnelheden om alles goed te laten verlopen en uw medewerkers de ruimte te geven hun werk op een efficiënte manier uit te voeren. Dit kan mogelijk ten koste gaan van de veiligheid van het magazijn, waar werkgevers verplicht zijn om een veilige werkomgeving te creëren.

Door regelmatige keuringen van stellingen bent u verzekerd van de optimale kwaliteit van de stellingen en doet u er alles aan om naast de efficiëntie ook de veiligheid in het magazijn te vergroten of behouden.

keuring stelling
Keuring stelling

Onderdelen keuring stelling

Bij de uitvoering van de keuring stelling wordt onder meer een aantal punten nagelopen waarop uw magazijn gekeurd moet worden volgens de geldende Europese normen. Vaste onderdelen die bij de inspectie worden bekeken zijn:

Visuele controle van o.a. jukken, liggers, legborden en draagarmen. Er wordt gekeken naar vervorming en ongelijkmatige belasting die tot schade kan leiden. Dit wordt volgens de NEN-EN 15635 norm gedaan.

Controleren van alle magazijnstellingen op bestaande schade en/of slijtage.

Beoordeling van de veiligheid. Deze moet te allen tijde gegarandeerd kunnen worden, volgens de norm NPR 5055-1.

Controle van de borging en oversteek van pallets.

Daarnaast wordt ook gekeken naar de aanwezigheid van bescherming voor de stellingen. Zo kunt u stellingbeschermers of aanrijdbeveiliging inzetten om het gebruik van de stellingen veiliger te maken.

Complete magazijnkeuring

Bij een keuring kunnen onze deskundige keurmeesters meer dan alleen uw stellingen keuren. U kunt ook een complete magazijnkeuring aanvragen waarbij onder andere wordt gekeken naar de bestaande looplijnen en de omloopsnelheid en hoe u hier op een veilige manier mee om kunt gaan. Zo kunt u advies vragen over de magazijninrichting.

Uiteraard controleren we ook alle magazijnstellingen grondig zodat alles in uw magazijn voldoet aan de wettelijke eisen. Eventuele aandachtspunten of onderhoud zullen we terugkoppelen in een duidelijk en bondig rapport.

Keuring stelling aanvragen

Keuring stellinge aanvragen: Wilt u een keuring van uw magazijnstellingen aanvragen om te bekijken of er reparaties of extra onderhoud nodig is?

Maak dan direct een afspraak met de keurmeesters van Wijkeurenstellingen.nl en wij zorgen ervoor dat uw magazijnstellingen worden geïnspecteerd.

Voor meer informatie of vragen over onze keuringen kunt u altijd contact opnemen.

Uw stelling laten keuren

U kunt zich aanmelden doormiddel van het invullen van het formulier. Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u ons altijd contacteren.

Bellen

013-5942070

Stuur een e-mail

info@wijkeurenstellingen.nl

Aanmelden keurstelling